Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A bingó könyv

2008.03.03

Hogy minden ninja tudja ki a legfélelmetesebb harcos, felírja a falu magának. Ebben a könyvben foglalják össze azon bűnöző ninják (missing-nin) és komoly ellenfelek nevét, akik veszélyesek lehetnek a saját és más országok békéjére. Ezek az emberek olyannyira rémületkeltőek, hogy ’S’ rangba sorolják őket.

rejtett fű faluból

Zetsu

Egy erős és elég fura ninja, aki elhagyta otthonát és az Akatsukihoz csatlakozott.

rejtett LEvél faluból

Orochimaru

A Kinjutsu technikája sok ember orrát piszkálta, így elhagyta az országot és megalapította saját faluját, a Rejtett Hangot. A Bingo Könyv ’S’ rangú bűnözőként tartja számon.

Rokushou Aoi

A Rejtett Esőhöz csatlakozott, mikor is segített ellopni a Második Hokage legendás kardját.

Uchiha Itachi

Az ő történetét mindenki ismeri. Kis családmészárlás, kis falu elhagyás után önként és dalolva csatlakozott az Akatsukihoz. ’S’ rangú bűnözőként tartják számon benne.

Uchiha Sasuke

Valamiért családi „hagyomány” kezd lenni az Uchiháknál a falu elhagyása. Mint valami divat, amit követni kell. Sasuke nem véletlenül hagyta el hazáját, erősebbé akart válni Orochimaru oldalán.

Yakushi Kabuto

A Levélben sok orvosi technikát megtanult a legjobbaktól, közte az apjától is. A Chuunin vizsga alatt derült ki, hogy valójában kém és a Rejtett Hangnak dolgozik.

a tűz országából még bejegyzettek

Hatake Kakashi

Ő is szerepel ebben a könyvben, a Másoló Ninját számon is kell tartani, hiszen több mint ezer technikát ismer!

Yamato

Az ANBU tag is szerepel a nagy könyvben, igaz nem túl pontosan és nem is ezzel a névvel.

Chiriku

Egy pap, aki a Tűz Országában osztja az észt. Ő az egyike, annak az Elit Tizenkét Őrzőnek, akik megvédik a Tűz Országának vezetőjét. Kakuzu végzett vele és gyűjtötte be a 30 milliós jutalmat, amit ért.

Sarutobi Asuma

Jól képzett ninja, aki az Elit Tizenkét Őrző tagja. A fejére kitűzött pénzösszeg 35 millió Ryou.

A rejtett ködből

Gouzu és Meizu

Ők Zabuzával tartottak mikor annak nem sikerült a merénylete a Mizukage ellen.

Hoshigaki Kisame

Rettenetes és kegyetlen ’S’ rangú bűnöző. A Rejtett Köd elit Jouninja volt, míg meg nem kísérelt egy merényletet az akkori vezető ellen. Miután maga mögött hagyta múltját az Akatsukihoz csatlakozott.

 

Kaguya Kimimaro

A Kaguya klán mindig is arról volt híres, hogy élvezték a harcokat, no meg az emberek lemészárolását. Csodálkozunk, ha nem szívlelik őket? Orochimaru meglátta benne a lehetőségeket, maga mellé állította és együtt, édes kettesben tengették tovább életüket. Egy darabig…

Kurosuki Raiga

Elvetemült emberke, aki a Köd Hét Kardforgatói közé tartozott. Míg nagyravágyása végül meg nem ölte. Kis társával Ranmaruval járták az utakat.

Momochi Zabuza

Miután megpróbált végezni (sikertelenül) a Mizukageval, elhagyta a Rejtett Köd falut és a Hullám Országában telepedett le.

Suigetsu

Mintha csak a második Zabuza-ról beszélnénk, óriási gyilkológép, és valamiért még Zabuza hentelőbárdja is tetszett neki… x). Orochimaru elfogta, ám a Köd Hét Kardforgatóinál eltöltött évekre biztosan szívesebben emlékszik vissza.

a rejtett esőből

Hisame

A legokosabb emberke az országában, mégis elhagyta hazáját, hogy felkutassa a Hősök vizét.

Kirisame

Segített Suiennek, hogy az megkaparintsa magának a Hősök vizét.

Murasame

Szintén segített Suiennek, hogy megkaparintsa magának a Hősök vizét.

a rejtett homokból

Sasori

Az Akatsuki tagja, a bábmester Sasori is elhagyta faluját még 12 éve. Ha tudták volna, hogy nála van a harmadik Kazekage is, mint báb… Közel járna akkor most az ’S’ rangú bűnöző szinthez.

a rejtett kőből

Deidara

Elhagyta az országát és csatlakozott az Akatsukihoz. Nem tudni, hogy pontosan miért, de valószínűleg nem mindenkinek tetszett a művészete.

 

Gantetsu

A Levélbe ment, hogy jobb életet találjon magának, ezért hagyta ott saját nemzetét.

 

a rejtett vízesésből

Kakuzu

Akármilyen hihetetlen, de ez a könyörtelen és brutális harcos a Rejtett Vízesést hagyta el, hogy csatlakozzon az Akatsukihoz.

 

Suien

Egy alávaló emberke, aki mindenáron meg akarta magának kaparintani a Hősök vizét. Pech, hogy amikor végre sikerült neki, jól agyonverték. De legalább elmondhatja, hogy sikerült…

Írta: Acid

Forrás: leafninja.com

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.