Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kushina Uzumaki(Anya)

Örvényországból származik. Fiatal korában rengeteget beszélt és úgy viselkedett, mint egy fiú. Mire felnőtt gyönyörű nő lett. Namikaze Minato (Yondaime Hokage) felesége, Uzumaki Naruto anyja. Naruto tőle örökölte a természetét és a ninjutsu stílusát, de külsőre egyáltalán nem hasonlítanak. Valószínűleg Naruto születésénél meghalt (de ez nem biztos, ezt csak feltételezik).

Az ő döntése is közrejátszott abban, hogy milyen nevet adjanak fiúknak Minatoval. Úgy döntöttek, hogy a Naruto nevet adják a babájuknak. Ezt egy könyvből szedték, amit Jiraiya, Minato senseije, írt. És egy Naruto nevű shinobiról szól, aki soha nem adja fel és nem vonja vissza a szavait.

Amúgy Jiraiya ezt a nevet Ramen evés közben találta ki. Minato és ő azt szerették volna, ha gyerekük kiváló shinobivá váljon. Egy remek shinobit akartak nevelni Narutoból. Ahogy Jiraiya is mondta:

„Naruto... te tényleg pont olyan lettél, mint a szereplő a könyvben... Olyan, mint ahogy a szüleid, Minato és Kushina szerették volna.”

Fia, Naruto az ő vezeték nevét kapta meg: Uzumaki, ami azt jelenti, hogy örvény. Naruto ruháján is található egy örvényszerű szimbólum a bal vállán.

 

Minato Uzumaki(Apa)

Róla nem tudni sokat.Annyi,hogy ő volt a 4.Hokage(Yondaime) aki bezárta fia testébe a 9farkú rókát(kyuubit)!Azt hiszi mindenki hogy meghalt.Ám ez nem így van.Miután egy jutsu segitsgével megváltoztata külsejét és ez után létra hozzta az Akatsuki szervezetet és felvete a Pein nevet.

 

Naruto Uzumaki(Gyerek)

Naruto Uzumaki!Igen ő az aki-ről szól az egész történet!12ével ezelőt a 9farkú róka démon(kyuubi)Pusztitota Hiddan Leaf falut(Rejtőző Levél vagy Konoha)a 4.Hokage(Yondaime)Bezárta a démont az újszülöt fia testébe,de emiat halt meg mert ennek a jutsunak ez az ára.Ezután Naruto egyedült maradt.12 év után megtuta,hogy benne él a kyuubi aki elpusztítota tanítoja:Iruka sensei családját.

Ez az után történt amikor megbukot a vizsgán.Misuki rá vete Narutot hogy lopja el a 7pecsétes tekercset amit még az Első Hokage írt!Naruto meg is tanulta belöle az "Árnyék Klón jutsu"-t az egyik legerősebb techinkát.Ezel letuta győzni Misukit kobinálva a Hárem jutsu-val ami a saját techinkája.

Ezel megmentete Iruka sensei életét és átment a vizsgán.A csapat társai Sasuke Uchiha és Sakura Haruno let!Tanítojuk Kakashi Hatake a másoló ninja.És még csak most kezdődik az igazi kaland...

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nviktor

(Németh Viktor, 2008.06.29 10:12)

Hát persze nem csak ennyi a családfa csak nekünk ebben a történetben csak ennyiről beszélnek.

dedweded

(edwdwe, 2008.06.07 15:01)

Persze,még hogy Pain!
Ez hülyeség.